logo

Categorii
Afaceri si Economie
x Afaceri / Comert
x Anunturi
x Companii / Firme
x Diverse
x Finante / Banci
x Imobiliare / Constructii
x Locuri de munca
x Magazine online
x Marketing si Publicitate
x Productie
x Servicii
Calculatoare si Internet
x Bani pe net
x Blog / Forum
x Cautare / Portal
x Chat / IRC
x Diverse
x IT
x Jocuri
x Servicii Web / Promovare
Diverse
x Altele
x Auto / Moto
x Electronica
x Femei
x GSM / SMS
x ONG
x Pagini personale
x Politica / Legislatie
x Sanatate si Familie
x Stiri si Massmedia
Educatie si Cultura
x Arta
x Diverse
x Licee / Universitati
x Literatura
x Referate / Atestate
x Religie / Spiritualitate
x Societate / Cultura
Timp liber
x Diverse
x Filme
x Hobby-uri
x Joculete online
x Matrimoniale / Prietenii
x Muzica
x Sport
x Umor
Turism
x Agentii de turism
x Baruri / Restaurante
x Diverse
x Hoteluri / Pensiuni
x Regional
x  Statistici
x Site-uri Inscrise: 135
   
Noi te promovam pe internet
Ce este RO2.ro ?
RO2.ro este un portal de pagini web grupate in categorii si ordonate in functie de numarul de voturi. Datorita motorului de cautare incorporat, utilizatorul poate ajunge foarte usor la siteul dorit printr-o simpla cautare. RO2.ro este optimizat cautarilor efectuate cu GOOGLE, cel mai utilizat motor de cautare pe internet. Daca va inscrieti siteul in RO2.ro, siteul dvs. va fi afisat in primele pozitii gasite de GOOGLE, cu conditita ca, in momentul inscrierii in RO2.ro sa faceti o descriere cat mai corecta si detailata a siteului dvs. ( in cele mai multe situatii, siteurile inscrise in RO2.ro apar pe prima pagina rezultata la cautarea cu GOOGLE ... )

Despre inscriere
Inscrierea siteurilor in top este gratuita si se face folosind sectiunea "Adauga site" din meniu-ul siteului. Acolo webmaster-ul trebuie sa introduca datele despre siteului lui (titlu, descriere, url) si sa aleaga categoria in care se incadreaza cel mai bine.
Deasemenea trebuie sa introduca un "user-name" si o parola cu care isi poate modifica datele introduse la inscriere si email-ul la care poate fi contactat (email-urile sunt strict confidentiale si sunt folosite numai la recuperarea parolei pierdute). Optional, webmaster-ul poate specifica si un banner pentru siteul sau ce va fi afisat langa titlu si descriere.
Ne rezervam dreptul de a edita eventualele greseli gramaticale, de ortografie sau de punctuatie prezente in descriere.
Dupa ce datele au fost inregistrate webmaster trebuie sa introduca CODUL DE VOTAT RO2.ro (pe care il obtine imediat dupa inscriere) in pagina principala a siteului sau. Numai siteurile ce contin codul de votat RO2.ro vor fi acceptate. Siteurile care nu vor avea incluse acest cod in momentul in care administratorul va efectua verificari, vor fi sterse iar DNS-ul siteului va fi blocat (banat). Daca a-ti introdus corect codul de votat obtinut la inscriere, pe pagina siteului dvs trebuie sa apara minibanner-ul de mai jos :

RO2.ro

- Scriptul RO2.ro trebuie inclus in paginile site-urilor inscrise fara nici o modificare. De asemenea, nu este permisa alterarea sub nici o forma a dimensiunilor, culorilor sau designului siglei (de exemplu prin folosirea unor filtre).
- Amplasarea scriptului RO2.ro trebuie facuta in asa fel incat iconul RO2.ro sa fie vizibil in momentul parcurgerii uzuale a sitului de catre vizitatori, fara a implica o actiune neobisnuita din partea acestora (cum ar fi scroll-area unui frame fara scroll-bar, scroll-area intr-o zona in care nu se afla informatie, inserarea dupa mai multe randuri libere, inserarea dupa un tabel cu inaltime 100% etc.).
- Este obligatorie prezenta scriptului RO2.ro pe pagina oferita ca URL pentru site. De exemplu: daca un site este inscris in RO2.ro cu URL-ul :
http://www.site.ro/folder/index2.html

, ... scriptul RO2.ro este obligatoriu sa fie vizibil pe aceasta pagina.
- Este considerata incalcare a politicii noastre orice forma de "ascundere" a iconului RO2.ro, prin aceasta intelegand orice amplasare a iconului in zone sau pagini care nu-si gasesc altfel justificarea.

Nu se acepta siteurile care:
- nu au un URL valid
- nu au un continut propriu
- nu au specificat o descriere si un titlu ce corespund siteului respectiv, sau bannerul siteului nu este in concordanta cu descrierea siteului
- redirectioneaza catre un alt site
- deschid ferestre popup (ferestre popup de genul "Apasa OK pt a vota...", sau alte ferestre popup ... !
- nu au inclus in pagina principala a siteului lor, codul de votat RO2.ro
- au continut obscen, sau promoveaza vanzarea de medicamente sau droguri
- promoveaza orice alt gen de activitati ilegale

Eliminarea din top
Daca un site inscris in top, renunta sa mentina codul de votat pe site, atunci acesta va fi eliminat din top, adica suspendat. Odata inscris in top, siteul nu mai poate fi sters in totalitate, adica siteul se va afla in baza de date RO2.ro, dar nu va ocupa nici un loc in top, nu va fi listat, si nici nu va putea fi gasit de motoarele de cautare. Verificarea se face automat o data la fiecare 15 zile, iar stergerea siteurilor se face automat.

Legatura dintre RO2.ro si siteurile inscrise
Siteurile inscrise in top au continutul lor propriu si datele pe care webmasterul le introduce pentru acel site, inclusiv bannerul, au legatura strict cu siteul respectiv, in nici un caz cu RO2.ro . Nu ne asumam in nici un fel de responsabilitate prin prezenta siteurilor inscrise pe siteul nostru. RO2.ro are un continut strict informativ, neavand nici un fel de legatura cu siteurile inscrise.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Pagina generata in 0.0051 secunde, Sql:6 m.135,  Engine: PHP-Fusion v.6
© Copyright 2008 RO2.ro   by  TopD.ro. Toate drepturile rezervate.