Verighete cu diamante sau un model clasic?

Nesigura de unde sa incepi cand vine vorba de alegerea de verighete? Suntem aici sa te ajutam sa te decizi in privinta modelului pe care il doresti. Daca acest articol nu iti este de ajutor – desi ne indoim ca s-ar putea intampla acest lucru, te asteptam in magazinul nostru pentru ca expertii bijutieri sa te ajute sa decizi ce tip de verighete de aur ti se potrivesc cel mai bine.

Atunci cand vine vorba despre cumpararea verighetelor, vei ciit o multitudine de informatii despre diferitele stiiluri existente pe piata. Nu lasa aceste informatii sa te inspaimante! Intr-un final, prima intrebare pe care trebuie sa o ai in minte este daca iti doresti o verigheta cu diamante sau una clasica, astfel incat alegerea stilului sa porneasca de la aceasta decizie.

Pentru a te ajuta sa te decizi in aceasta privinta, am listat o serie de puncte pro si contra, atat pentru verighetele cu diamante, cat si pentru cele clasice.

Verighete cu diamante

Pro:

– vor complimenta foarte bine inelul de logodna, inconjurandu-l si dand o stralucire subtila.

– daca vei intampina o ocazie unde sa nu poti purta decat verigheta, un diamant va fi ceea ce ai nevoie pentru a aduce stralucire in zona mainii.

– o verigheta cu diamante poate imita foarte bine un inel cu piatra Eternity, asadar, daca nu iti permiti unul, aceasta ii poate tine locul.

Contra:

– daca optezi pentru ceva prea incarcat, ar putea sa se distraga atentia de la inelul tau de logodna.

– daca vei vrea sa iti cumperi un inel Eternity, in viitor, este posibil ca acestea sa nu se potriveasca, in special daca nu sunt acelasi stil sau design.

– daca nu le vei curata constant, este posibil ca acestea sa isi piarda din stralucire sau chiar sa isi piarda pietrele.

Verighete clasice, fara diamante

Pro:

– nu se va distrage atentia de la frumosul inel de logodna pe care l-ai primit.

– o verigheta clasica arata foarte bine langa un inel de logodna Solitaire, punand piatra in evidenta foarte bine.

– daca job-ul iti cere sa nu porti diamante, atunci o verigheta clasica este recomandata. Chiar daca nu vei putea sa porti inelul de logodna, tot vei avea o bijuterie care sa iti aminteasca cat de draga iti este familia.

Contra:

– o verigheta clasica poate avea un efect mai putin impresionant decat una cu diamante, in special daca mergi la o ocazie unde nu poti sa iti porti inelul de logodna.

– o verigheta clasica poate arata destul de sters daca nu ii este mentinuta stralucirea prin curatare constanta.

– daca alegi verighete mai subtiri decat inelul de logodna este posibil ca intregul aspect sa arate destul de incarcat, greoi.

Speram ca aceste puncte de vedere te vor ajuta sa alegi intre verighetele cu diamante si cele clasice si sa iti faci o idee despre ceea ce iti doresti.